Članstvo

FIDES je reprezentativni sindikat za poklic zdravnik in zobozdravnik. Včlanitev je prostovoljna. Član je lahko vsak zdravnik (-ca) oziroma zobozdravnik (-ca), ki je v delovnem razmerju. Naši člani so tudi zdravniki in zobozdravniki, ki samostojno opravljajo zdravstveno dejavnost, brezposelni zdravniki in tudi upokojeni zdravniki.

Pričakujemo, da bodo zlasti mladi zdravniki in zobozdravniki z vključevanjem v naše vrste povečali našo udarno moč!

Za včlanitev izpolnete PRISTOPNO IZJAVO in jo podpisano posredujete na info@sindikatfides.si ali na naslov: FIDES, Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Dunajska 162, 1000 Ljubljana.

16/04/2019

Ob dogodkih na nivoju primarnega zdravstva, ki so eskalirali z realizacijo odpovedi pogodb o zaposlitvi s strani družinskih zdravnikov v ZD Kranj in napovedjo kolektivnih odpovedi še v drugih...

10/04/2019

Objavljamo odziv FIDES-a na novico: https://www.24ur.com/novice/svet/bodo-zdravniki-prvega-julija-zaceli-belo-stavko.html: »Bodo zdravniki prvega julija začeli belo stavko?«