Članstvo

FIDES je reprezentativni sindikat za poklic zdravnik in zobozdravnik. Včlanitev je prostovoljna. Član je lahko vsak zdravnik (-ca) oziroma zobozdravnik (-ca), ki je v delovnem razmerju. Naši člani so tudi zdravniki in zobozdravniki, ki samostojno opravljajo zdravstveno dejavnost, brezposelni zdravniki in tudi upokojeni zdravniki.

Pričakujemo, da bodo zlasti mladi zdravniki in zobozdravniki z vključevanjem v naše vrste povečali našo udarno moč!

Za včlanitev izpolnete PRISTOPNO IZJAVO in jo podpisano posredujete na info@sindikatfides.si ali na naslov: FIDES, Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Dunajska 162, 1000 Ljubljana.

06/02/2020

Glavni odbor FIDES je na 10. redni seji dne 05.02.2020 sklical XXIX. Letno konferenco FIDES, ki bo v četrtek, 26.03.2020 z začetkom ob 10:00 uri.
Konferenca bo potekala v Modri dvorani Domus...

25/07/2019

V FIDES- u, Sindikatu zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, smo že večkrat javno opozorili, da aneksa k Splošnemu dogovoru 2019 (1 in 2) ne bosta rešila težav na primarnem nivoju z vidika...