Članstvo

FIDES je reprezentativni sindikat za poklic zdravnik in zobozdravnik. Včlanitev je prostovoljna. Član je lahko vsak zdravnik (-ca) oziroma zobozdravnik (-ca), ki je v delovnem razmerju. Naši člani so tudi zdravniki in zobozdravniki, ki samostojno opravljajo zdravstveno dejavnost, brezposelni zdravniki in tudi upokojeni zdravniki.

Pričakujemo, da bodo zlasti mladi zdravniki in zobozdravniki z vključevanjem v naše vrste povečali našo udarno moč!

Za včlanitev izpolnete PRISTOPNO IZJAVO in jo podpisano posredujete na info@sindikatfides.si ali na naslov: FIDES, Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Dunajska 162, 1000 Ljubljana.

06/11/2020

Koordinacija zdravniških organizacij, Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije in Zdravstveni svet vabijo vse zdravnike in medicinske sestre, ki trenutno še niso aktivno vključeni v delo v...

14/10/2020

V sindikatu zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije FIDES smo zgroženi nad izjavami poslanca Levice, Mihe Kordiša.

Izjava, s katero je del zdravnikov označil za mazače, je zgolj ena v seriji...