Članstvo

FIDES je reprezentativni sindikat za poklic zdravnik in zobozdravnik. Včlanitev je prostovoljna. Član je lahko vsak zdravnik (-ca) oziroma zobozdravnik (-ca), ki je v delovnem razmerju. Naši člani so tudi zdravniki in zobozdravniki, ki samostojno opravljajo zdravstveno dejavnost, brezposelni zdravniki in tudi upokojeni zdravniki.

Pričakujemo, da bodo zlasti mladi zdravniki in zobozdravniki z vključevanjem v naše vrste povečali našo udarno moč!

Za včlanitev izpolnete PRISTOPNO IZJAVO in jo podpisano posredujete na info@sindikatfides.si ali na naslov: FIDES, Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Dunajska 162, 1000 Ljubljana.

20/10/2017

Evropska federacija zdravniških sindikatov (FEMS, www.fems.net) je 20. oktober 2017 razglasila za akcijski dan evropskih zdravnikov (Action Day) s sloganom »LET'S DEFEND...

28/09/2017

Glavni stavkovni odbor je na  seji dne 28.09.2017 sprejel sklep o nadaljevanju stavkovnih aktivnosti v okviru splošne stavke zdravnikov in zobozdravnikov z dnem 27.11.2017 od 7:00 ure dalje.