Članstvo

FIDES je reprezentativni sindikat za poklic zdravnik in zobozdravnik. Včlanitev je prostovoljna. Član je lahko vsak zdravnik (-ca) oziroma zobozdravnik (-ca), ki je v delovnem razmerju. Naši člani so tudi zdravniki in zobozdravniki, ki samostojno opravljajo zdravstveno dejavnost, brezposelni zdravniki in tudi upokojeni zdravniki.

Pričakujemo, da bodo zlasti mladi zdravniki in zobozdravniki z vključevanjem v naše vrste povečali našo udarno moč!

Za včlanitev izpolnete PRISTOPNO IZJAVO in jo podpisano posredujete na info@sindikatfides.si ali na naslov: FIDES, Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Dunajska 162, 1000 Ljubljana.

26/07/2017

Koordinacija zdravniških organizacij, katere članice so Zdravniška zbornica Slovenije, Slovensko zdravniško društvo, Fides in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije,...

29/06/2017

»Pri spreminjanju zakona je potrebno doseči konsenz, ki bo ponujal več rešitev kot vprašanj in bo bolj varen in učinkovit za bolnike.«